Sunday, May 1, 2011

Segmen : Blog Review By Pandai Ke Aq Berceloteh

 Berminat Nak JOIN?? Click SINI

Blog Pandai Ke Aq Berceloteh ni memang menarik. Kiut!! Tapi rasanya colour biru tu kena tukar sebab nampak macam pudar sikit. Tapi entry blog ni memang best!!!

Blog ni, dah review pun blog AfsarOthman. Kalau nak tengok, kena pergi blog ni. Sekalung penghargaan untuk Maira Queen(owner dierlah).

Aku dah lama follow blog ni, korang kalau join, lepas tu follow pun bagus jugak~


P/s: First time ni join segmen. Gigih cari tutorial nak tau macam mana nak linkla, buat entri, sebab tak paham.. Newbie la katakan~

13 comments:

aslann said...

huyyoo..dh pndai linkan blog..hehe

Afsar said...

#aslan: hehehe, baru belajar ko tau..gigih aku study tutorial~

fadbtb said...

nice blog..good....
teruskan....ada masa baca la my blog okie...:)

Afsar said...

#fadbtb: dah baca dah ur blog....tadi tekan follow takleh..takper,jap g try balik~

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

hehe!!~~ header xmenahan..
sweet jerk..!!~~

alahai..nak link kan blog..
dlm blog mummy de tutorial tao!!~~

gud luck yaa!!~~


☆┌─┐ ─┐☆
☆│▒│ /▒/
☆│▒│/▒/
☆│▒ /▒/─┬─┐...HYE!!HYE!!..
☆│▒│▒|▒│▒│ ..peace....
┌┴─┴─┐-┘─┘
│▒┌──┘▒▒▒│
└┐▒▒▒▒▒▒
♥salam singgah dari mummyweiyda♥
♥eppy blogging ya!!♥

Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

MaiRa QuEeN said...

tq join..sory xleh ajar dgan detail...sorry..busy mse 2..

Anyez Nasri ツ said...

bila nk saka contest nk dtang kt anyez ? smpai skrang tk be-minat nk join segmen , contest atau give-away ni . haha .

shafiq said...

Semoga Berjaya

Afsar said...

#mummyweida: lepas ni nak tutorial jer kena dtg blog mummy la..hehehe

#maira: takper2 paham....

#anyez: tak reti sebenarnya..bukan tak berminat...tgh slow2 ni..hahaha

#syafiq: thanks..

qlah said...

all the best ;)

Eyda Syahida said...

pakcik..! biru itu comel okeh..! :p

~ely~ said...

haha.. same la kite... gigih study tutOrial.. last2,,saye fedup.. tapi ncib bek ade yg bg pmbakar smangat... da okkay p0n blOg (ckit2..) hehehe

Ini Kisah Tia said...

singgah dari blog Maira ;)

Bila Ku Temu Bahagia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...