Tuesday, May 10, 2011

Final Exam Berakhir!!! Kini Kembali~

Setelah hampir seminggu mengundurkan diri due to examination, now I'm back for good!!!. But eventhough I stopped blogging for a while, I decided to be part time Silent Readers. So, lots of things happened within one week. I learned a lot about my blog, followers, BW and so on. Ada jugak sebab-sebab tertentu, why I've decided to continue to blog.

Yes, you heard me. Pada mulanya I memang nak stop blogging, tapi I dapat 'Inspirasi' baru dari rakan-rakan blogger. Antaranya, Cik Tyee, Fariera Hasanz,(ni pun diorang yang suro letak, nak kenal sila ke FB~)
Tapi nak bagitau, ramai lagi blogger yang bagi full support, Aku SAYANG korang sumer...
Now i believe, I'm a better person. I dah kembali pada matlamat asal berblogging, dan segalanya akan dikupas dalam masa terdekat.

Tapi apa-apa pun adik-adik, bagi 'Abang' kemas barang dulu. Letih ni, baru sampai rumah petang tadi. Penat pun tak hilang, tapi takut hilang follower punya pasal, gigih ni buat post...

2 beg besar untuk diunpacked.. Dalam on the way balik rumah, sempat shopping tu~

Ini ada lagi, haih~

Buku-buku ni, malam ni tinggal jer dalam kereta. Tak larat nak bawa turun. 
Btw, buku memang tak jual, so jangan tanya harga 2nd hand..:)

P/s: Follower dah hilang sorang, mesti ingat I betul-betul nak quit kut. Kesian la pulak.. Takperla, nanti I ganti yang hilang tu dengan 100 lagi, wahhhhhhhh~ (Lawak jer ok.)



17 comments:

amirah syahida said...

keep it up man :)

Jemari MonteL said...

waaaa..... cam kenal jer name Cik Tyee tuh.... budak shomelll tu kannnn? la la la la la *sile lempang* :p

Afsar said...

#amirah: yup, I will

#jemari: kalau nak kenal boleh add, wakakaka

Azmie said...

enjoy blogging.. =)

Syazwan said...

jngan quit blogging..
btw..happy holiday!

Eyda Syahida said...

sobbs3... :'(

Akue Achik said...

welcome back! :)
da abs exam? sy bru nak mula.huhu
btw, hepi holiday..

saya_arief said...

blogging best..
banyak giler barang.
buku2 tebal pown ade.
haha.

Afsar said...

#azmie: you too, enjoy ya~

#syazwan: tak quit-tak quit..aku janji..hehehe

#eyda: nanti aku buat post lain, aku letak nama ko..ok??

#akua kechik: gud luck..buat sehabis baik~

#saya_arief: nak pinjam buku leh, tapi nak beli, mmg tak jual..hehe

EYFAalias said...

keep blogging yaw :)

Along Usop said...

adoyh... betabur omputih bahase mlayu nye.. =.=

fasha said...

byk tu je ke barang ko ?
sikit bebeno..

fierapirot said...

xdela byk mane pun brg mu...=)..sikit je..=)..takpe ilang sorang nanti 100 yg dtg follow..=)

CemPaKa SiReH said...

xperlu quit blogging kalo niat kita baik dan ikhlas..xpe xramai follower, lame2 nanti ramai akn follow..plus ada silent reader yg setia terjah blog hari2.

Kyril said...

wahhhh
msti syok dah abis exam
sy bru nak msok U :D

Farierahasanz said...

eh , fariera hasanz tue miS universe yg tolak gelaran juara tue ea.???

wah , untung laa kaw ley knl die ..

~lalalalalaaa~~~

myravea said...

Teruskan berblogging! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...