Monday, May 30, 2011

Gathering Blogger - Mid Valley

Tersenyum lebar menulis entry ni. Sebab first time pergi gathering blogger memang meninggalkan kenangan manis. Sebelum ini, niat dah ada, tapi campur tolak dengan masalah yang tak boleh dielakkan, malu + segan, so niat nak pergi pun cancel. Tapi niat tu dah ada, so kira bolehlah~
 

Antara aktiviti yang dilakukan :
  • Main Boling - Disebabkan kekurangan bakat, tewas di tengah jalan
  • Makan-makan - Food Garden di The Gardens
  • Solat
  • Ice Breaking - Rasa macam merah padam muka, malu punya pasal~
Overall, semua have fun, langsung takda beza-beza among Blogger Famous dengan Newbie. Banyak gak citer best nak kongsi, tapi mata ni penat, so kirim gambar jer yer.

  Kalau nak kenal-kenal yang dalam gambar ni, list nama besok. Tapi hampir semua dalam gambar ni #femes.
yer ker??kikikiki~



P/s: kepada Amal Espraza kalau dalam kamera  Fad  takda gambar ko takper, kamera aku ada, hahahaha~

35 comments:

Eyda Syahida said...

aku jeles wehhhh!!!!!! =______=

Anonymous said...

Best mmg best :)

zikeryhassan said...

oit! aku tak femes pon. sebab tu xde gmbr. ahaha

[k]o{q}i[n] said...

pasni keep on support our xtvt k... thanks for coming...

man yusoef said...

huhu..nasib baik aku tak pegi...sebab malu seh nak berdampingan dengan #retis macam ko semua ni...huhu

Aliah said...

i'm jealous..haha...x pe one day I akan join gak :)

Afsar said...

#eyda syahida: jgn nangis pulak sudah..hahaha

#anonymous: mmg best!!

#zikeryhassan: mengada la ko, nanti aku buat entry yg ada gambar ko, aku bulatkan skali..haha

#koqin: wokey, no probs~

#man yusoef: kalau ko dtg, aku yg segan,wakakaka~

#aliah husna: good, good~

Dim Benihana said...

rugi balik awal, xda lagi gambar aku..keke

aqmalazmi said...

weyyyyy..semua femous-femous..tak gitu??
HAHAHAHAHHAHA..
untung leee

sYafIk-wAy said...

dermmm

cik lyna kaman said...

wahhhh besttt :)

SyedGraphiX said...

man yusoef . saya kecewaa dengan awak kerana awak tidak sudi datamg semalam. LOL. boleh ke cakap kat sini? HAHAHAHA...

ehh ehh, kat atas tu aku je sorang picisan T_T

fad ali said...

sumpah sentap!*hentak2 kaki ngade

Afsar said...

#dim benihana: apsal balik awal bro???

#aqmalazmi: yang paling femes, ko lah...tapi ko tak sudi dtg..hahaha

#syafik way: demm balik..hahahaha

#cik lyna kaman: wahhh, best!!

#syedgraphix: aku pun kecewa dgn man yusoef...~

aqmalazmi said...

ye eleh..tak di jemput pon??
KAH KAH KAH..
anyway nmpak mcm best..siap nnti aku dtg!! HAHHA

HeziqaMushadadLee said...

hah!cepat2 sape lagi nak bagi aku jeles..grrr..HAHA

Farierahasanz said...

err , aku tataw naa ckp pe wei . .

yg pasti mmg fun sampai aku sakit2 tekak . . sampai umaa trus tumbang . .
the end .

SyahmiFikri said...

perghh.. best doe tgok korang gathh..
'
btw.. dah follow.. nice belog!

diana said...

ramai jugak ye yang join..
tapi sorang pun akak tak kebnal..
maaklum la..semua blogger terkenal ye??
akak mana ada kawan2 dengan blogger terkenal..sebab tu akak tak kenal depa..
ekekekekk...

Phat said...

nasib aku x gi..sume mude2 remaja je ...xde la aku ade hal mase ni..meriah betul kan

Hanis MY said...

salam kenal...syoknyaaa gathering!

~Kirin Selama Perak~ said...

nasib baik last ada gambar gua !
apa2 pon tq 4 coming.
pasni kalau ada,datang la lagi.
D:D

cik azeya said...

wah. ade gak yg tak cam dalam gambar ni. haha. bestnye kalau boleh pegi. ^^

irazaheera said...

wow...gathering for blogger. mesti syok kan. da la lawa2 hensem2 bloggernya. Blogger group mana uh. your friend ke ? ke mmg tak kenal, then decide nak buat gathering...

khairul akmal azman said...

rugi x join..keh3..'

ayie said...

bestnyee gathering.. susah nak join klu g keluar negeri..hehe

Afsar said...

#aqmalazmi : kalau ko dtg, abis la tenggelam aku..hehehe

#heziqa: cukupla untuk 2 hari ni..sian pulak ko..kikiki

#fariera: sampai pengsan la ko..hahaha

#syahmifikri : thanks..teruskan berkomen yer~

#diana: eleh akak ni..ntah2 akak femes sgt kut, tak knal yg bawah2 ni..haha

#phat: ko pun muda remaja gak.. :P

#Hanis : salam kenal jugak..

#ksp: maner leh tggl ko...ko yg paling femes skali..hahaha

#cik azeya: next time pergila..

#irazaheera: ada yang dah knal, ader jugak yg baru2~

#khairul akmal: takper, next time join yer~

#ayie: eh, nanti gathering nak buat kt luar negeri gak.. :P~

amier azrul alias said...

xpnh g gathering blogger =.=

darkbatman said...

mcm best.. byk lg gambar aku tgk dlm kamera aku.. ahahhaa.. sbr jela..

Afsar said...

#amier azrul: aku ni pun first time, sebelum ni tak sempat..hihihi

#darkbatman: aper lagi, tag2 la bro..hahaha

LuqmanFikri said...

aku kenal la dak pki spek besar tuh...lau xsilap laa..sedara aku..haha..aban..if im not mistake beb..

hawiz said...

wow......jeles giler...pemes tol..hihihi

Afsar said...

#luqman: ok2..aku tau saper kut..wakakaka

#hawiz: ramai yg pemes, tapi bukan aku ler~

Muhammad Khairul Fahmi said...

wow u ngan blogger femes....seb bek gua kat sabah..klu tak nak jga join...hehheee

Rozuan Ismail said...

pergh.syoknya.tak tahu plak ada gathering.wan ni pemalu sikit.hoho.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...