Sunday, May 22, 2011

Selamat Hari Jadi FARIS

Siapa Faris?? Sayalah~  Lahir pada tanggal 22 MEI, hari ini secara rasminya I dah mencapai akil baligh..hehehe. Bak kata orang umur-umur ranum..hihi. Jadi tiada apa yang diharapkan, sebab makin meningkat umur ni, kita lebih fokus untuk membina masa hadapan. For this birthday  tak mintak apa pun, sebab dah dapat dah sikit-sikit.. :P Klik Sini Untuk Tengok Hadiah

Satu yang menarik tentang hari kelahiran ni ialah, masa inilah kita dapat mengeratkan hubungan silaturrahim. Cuma bayangkan kawan-kawan yang tak bertegur sapa dalam satu jangka masa lama, tiba-tiba hantar mesej birthday. Then, kita reply tanya khabar, ucap thanks. Itulah bagusnya ada Facebook, Twitter, Blog and etc.
Harijadi dah macam perayaan Aidilfitri pulak.

So, untuk semua yang hantar mesej di telefon, posted mesej di wall FB, untuk komentar-komentar di blog kejap lagi pun, thanks banyak-banyak. Ada masa kita bercakap di telefon. Yerla pulak, call free hari ni..hehe.. Jadi sila tinggalkan nombor telefon untuk dihubungi.(ok, itu tipu)

Tadi ada bukak balik kad-kad birthday since zaman sekolah. Ya, zaman sekolah. I do categorized myslf as collector. Berapa lama pun hadiah or anything yang I terima, ianya akan disimpan secara baik, walaupun berkurun. I jamin, 7 keturunan pun ada lagi..hehe. Walaupun zaman ketidakmampuan melanda, kita masih mampu mengappreciate kawan-kawan kita dalam pelbagai cara. Terima kasih SAHABAT.

" I LOVE YOU ALL MY FRIENDS"
Kenangan Terindah Waktu Sekolah

Birthday cards ni semua hasil terkumpul since Form 2-5 

I will cherish this forever, biar hanya sekadar cards tapi sangat bermakna~

29 comments:

aqmalazmi said...

wahh kad zaman skolah tu..
lame kowt
anyway hb ye faris

Rozuan Ismail said...

banyak kad dia.huhu.dah wish tadi kat facebook.wish sekali lagi k.Happy birthday!

kunci locker said...

wah..bestny jd ko..heheh

Nurarnida Sabrina said...

slmt hari tua pak cik

Saifad Effa said...

selamat hari lahir ye anda~

waN Mohd Salim said...

hahahhaaa ni konfirm lelaki popular ni .. banyak kad ko eh .. jeles

Al-Wardah said...

slmt hari lahir..smga pjg umo n dirahmati Allah SWT

Liyana said...

faris!!! happy birthday and may Allah bless...

kad zaman dulu2...sangat menghargai..
eh, aku penah bagi kad kat ko tak dlu? haha xigt dah weh..apa pun semoga murah rezeki dan berjaya dunia akhirat :)

Farierahasanz said...

hahaa . aku naa wish lagi sekali . .

epy bufdae yaww der . .

ekceli , aku taa mengerti npe kaw sorok kn tahun kelahiran kaw . . hahaa . .

epy bufdae.!! selamat hari lahir.!! eid milad.!

rean roslan said...

wa:D happy birthday Faris !
comel nye kad dulu2 tu..... :D

Afsar said...

#aqmalazmi: mmg dah maner giler...saja aku simpan..:)

#rozuanismail: wish la seberapa banyak yg ko nak..hahahaha

#kuncilocker: apsal??aku pun mnusia, sama jer ngan ko.haha

#nurarnida sabrina: thanks makcik~

#saifad: thanks yer anda..hihi

#wan mohd salim: cuber check pulak kad ko..konfem byk..pergi cepat~

#al-wardah: terima kasih...

#liyana: ada rasanya.nanti aku check..tapi aku yang aku sure, ko ada antar kad dekat hatim kat ireland la.. :P ..haha

#farierahasanz: aku hide year sebab kalau orang tau year aku, ramai nak jadikan aku adik angkat...muda katakan..wakakakaka

fierapirot said...

epy besday fariss!..hehehe..

Miss Dolce and Gabbana said...

Happpyu Birthday Faris.Semoga dipanjangkan usia dan dimurahkan rezeki.Moga sukses dalam setiap bidang yang diceburi.Have a blast Abang Faris.Dah tua jangan nakal2.. :p

MaiRa QuEeN said...

jelesnye..maira xpnah dapat mcm nie pon...

klipklip_gurl said...

wah! bestnye dapat kat. ni mesti terkenal kan zaman2 sekolah dlu. tu yang ramai bagi kad ;)

anyway, hapy bufday. wish u all the best ever :)

NURUL NATASYA AMIR said...

Hb afsar ! May Allah bless u .Amin :)

ieka.H said...

HB..
may allah bless u..
btw, sy folo blog ni :)

Lieyda said...

Happy besday :)

hantu said...

HB DUDE..

Blog Gosip said...

penulis senja babi ni banyak juga geng nye waaaaaaaa

Farierahasanz said...

aku rase aku cam daa komen . .

err , kawnaa suh aku wish lagi sekali kea.??? hahahaa . .

ko jadi adik aku lew . .hahaaa . .

meyh IC lew .

Afsar said...

#fierapirot : thanks!!

#miss dolce: thanks kakak..dan2 panggil aku abang..haha

#maira: suro la penulis senja bagi..hehehe

#klik_klip: takder la femes maner pun..tapi bolehla.. erk~..hihi

#nurul natasya: i thought you nak wish guna nama faris??~

#ieka.H: thanks yer..saya tau awak folow~

#lieyda: thanks yer..

#hantu: thanks bro~

#Blog gosip: la, sini pun ader jugak??

#farierahasanz: thanks akak..nanti bg ic k..hahahaah

Farierahasanz said...

eh , sekeh maw.??? hahaa . .

epy hari-hari tuk kaw .. muahahaa , hari pe tah

kam_hafiz said...

wahhh..selamat hari lahir..
semoga pnjng umur dan dimurahkan rezeki..amin!!!.. :)

ziana said...

Happy Belated yer.. dah besar dah..Apa pencapaian utk diri sendiri stakat ni?

aQueciibodoh said...

hepy bday bro.. huhu.. sorie lambat sket nk ucap.. tp xpe la kn.. :P

ubi said...

hb..setem ko kumpl gak ke?

hafiz hafizol said...

wah.. budak fofular upanya kat sekolah.. Kih3.. Heppy bEsday lagik skali.. kih3..

man yusoef said...

pergh..bnyk siot dpt hadiah...aku tak time kat kolej dulu setakat kek jela...sob sob

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...