Thursday, May 5, 2011

Selamat Tinggal Dunia Blogging~

Kehadapan semua Followers, Silent Readers dan Blogwalkers,

FYI, today will be my last post. For the past few months, I'm glad ramai yang ambil berat tentang blog I. Within 2 months, followers naik bertimpa-timpa, silent readers jangan kirala, and blogwalkers, sampai tak mampu I nak membalas. From the bottom of my hearts thanks!!!

Banyak sebab pengunduran I ni, but don't worry bukan sebab You all'z. Banyak I nak share dengan you all, tapi rasanya masa tak mengizinkan. For those yang dah add dekat FB, million thanks. Kalau ada yang I tak appove, sorry. Memang I tak kenal semua, tapi kalau semua memperkenalkan diri, memang I akan approve terus. I just taknak wondering siapa yang dalam friends list I. So lepas ni add, letak message sikit ok.

I tak pernah salahkan sesiapa even dunia blog pun. Tapi the truth is fokus memang hilang kadang-kadang bila study, sebab asyik duk' pikir apa yang nak diupdate. Ingatkan Dadah, Ganja, Seks jer addicted, tapi blogging pun boleh addicted. I tak tujukan dekat siapa-siapa, tapi my advice untuk blogger baru, kenal dulu dunia blogging ni, jangan orang buat blog, dia pun sibuk nak buat. Mesti ada Visi, dan Misi. Itu anda tentukan sendiri.

Yang terakhir, untuk semua yang masih mengambil final paper, gudluck!!! I taknak kehilangan I sejak 2 menjak ni menjadi tanda tanya, so I share kan sikit apa yang I buat, just for the last time.
Kata-kata terakhir: TERIMA KASIH dan SELAMAT TINGGAL~

For the past few days, serabut gila!!
 Sesiapa yang nak belajar buat nota, bolehlah calling-calling, :P
 Dah 2 malam meja study ni I jadikan tempat beradu.
 Rindu katil. Katil pun rindukan I tau~
 Kena start buat gotong-royong ni. I can't stand it...

P/s: Dah takyah nak sedih-sedih. I bukan pergi mana pun, habis final I datang balik..hihihi

39 comments:

Eyda Syahida said...

dingdong~~

gudla faris. ko jgn tension2 weh. stdy lelok. aku doakan ko bleh buat okeh? gud luck..! make sure ko dpt dekan okeh? we'll be miss u bro..~

adiosss~

*mcm entry ak lak. :)

Jemari MonteL said...

pehh..... miss u tooo ahdik FAris.. *tetibe*..

dah2, studi..wat sehabes baek... dah lepas exam leh laa nak joli or post entri 10 kali sehari pon.... exam lagi penting okeh... gudluckkk

AfiQ said...

ingatkan nk brenti trus.. huhuh... make sure u come back!! ^__^ pape pon, best of luck tuk ur final examm.. =)

IzudeanIzed said...

good luck...! aku last paper calculus..ko course ape bnyak hafal2 nie...?

hqfizulhqkim said...

goodluck final~

Aliah said...

suspen je tjuk entry..haha...good luck

nini said...

oh ingatkan nak berenti terus...baru je nak rasa sedih...tapi senyum balik bila baca ayat paling last...

gud luck =D

Afsar said...

#eyda: haha, thanks sis..pjg umur jumpa lagi.

#Jemari: miss u too sis, jgn rindu ahdik yer..:P

#afiq: insyaallah, panjang umur aku kembali, tak leh janji..

#izudean: aku dulu kalkulus 1 dan 2 hehe..skang aku blaja event management

#hqfizulhgkim: thanks bro.

#aliah: terkejut tak??haha

cikshahida said...

suspen ok..ha3
yess da nk abis final..ehheee
btw gdluck okeh~

Myung Dae said...

WOOOO!! Nanti dah habis datang balik dalam dunia blog ye. Wish u luck baby. EKh bukan bro yeeee. hahahaha

mahirahnazlim said...

slmt tgl syg ! hahah slmt mghadapi final :)

dah habis final , balik blogging balik tau hehe

Asyraf Arif said...

haiyoo, takot seyh tgk short note ko. terngat dulu masa nak final hari tuh. same buat short note jugakk. haha

:: Azizah Alwi:: said...

heyyo..its okaylah.Just fokus on your study.pretending that you never have a blog like before automatically lenyaplah perasaan nak update blog tu.By the way wish you best of luck der.Tau Abang Faris Syazwan ni boleh.. :)

man yusoef said...

terbaik ah...time matrik dulu aku rajin gila buat nota cantik2 mcm tu...smpi u terus segala perasaan malas muncul...HAHHA..tu yg result 'cemerlang' gak tu...haha

Cikgu TiraMisu said...

go all out si kaki blogger..huhu...best of luck....usaha bertangga tangga tuk berjaya...kejayaan takkan datang golek2 macam bola tanpa usaha untuk mendapatkannya..

Cikgu TiraMisu said...

go all out si kaki blogger..huhu...best of luck....usaha bertangga tangga tuk berjaya...kejayaan takkan datang golek2 macam bola tanpa usaha untuk mendapatkannya..

Afsar said...

#cikshahida: enjoy ur holiday, dah habis final kan..doakan aku..

#myung dae: haha, tolong jgn buat kontroversi ek.. rosak reputasi aku yg nk naik ni..hahahaha

#mahirahnazlim: insyaallah, kalau panjang umur~

#asyraf: dah tak macam shortnotes..haha

#azizah alwi: dekat blog tak blh pakai nama betul..hahahahathanks sis..

#manyusoef: sebab ader masa, kalau tk mmg tak buat arr..haha

#cikgu tiramisu: thanks cikgu..i'll remember that..

HeziqaMushadadLee said...

dey!wah nak marah nii..naseb tak luruh jantung aku..hahaha(okay!aku melawak)
BTW,gudluck bro..

Al-Wardah said...

BIAR REBAH...JANGAN BERUBAH...
BIAR TERBUANG... TETAP BERJUANG..!

Semoga segala usaha membuah kejayaan..Insyaallah.

myravea said...

Fuh..rajin gler buat notes..nak blajar buat notes la awak..boleh?heee

Good luck all da best! :)

Maly F said...

hoho..tapa2 tak lama lagi dah nak abes final kan.gud luck yea! btw, cara kita tulis nota sama.kekeke

hafiz hafizol said...

best of luck weyh... jgn tinggal dunia blog taw.. aku syg kawan2 .. #tibe lalalalalla...

Corat-coret said...

chantek note tuh..egt pmpn jek pndai buat..hehe..gdluck

Nurarnida Sabrina said...

gedik la hang. ingt nak berambus betol2.HAHA

Mr.NS said...

selamat tgal n aku wish slmat pulang balik..

follow..

sabrina said...

wah...cantik nota tu..kemas!!
susah nak cari lelaki yg rajin buat nota lawa2 ni..hhaha
gud luck :))

:: Azizah Alwi:: said...

cis..nak guna nama komersial konon.Buat notes macam perempuan punya notes.Jujur aku cakap notes aku untuk exam pun aku tak buat secantik ni tau.Bestkan vila velajar last minit ni..Past year mmg haram jadah nak bukak dah sebab sibuk baca nota ringkas..kan3.. :P

Afsar said...

#heziqa: jgn kata jantung ko, kaalu jantung aku baca pun luruh jugak..hahaha

#al-wardah: wahhh, pantun bagai..sorrylah aku BM SPM tak dapat A..hehe

#myravea: nanti aku buat bengkel buat notes. untuk ko free jer..hehe

#Maly F: yerker sama?? nak tgk jugak, tak penah jumpa lagi..

#hafiz hafizol: insyaallah, tak berani janji. aku pun syg kawan2 aku~

#coret-coret: laki pun pandaila..hehehe

#nurarnida: kang berambus betul2 kang, saper yg sedih???hihihi

#mr NS: nanti follow balik..thanks~

#sabrina: eh, ramaila..cuba cari betul2..mesti ada punya..:)

#azizah alwi: Aku pas year memang tak bukak la..baca notes aku jer, senang..hehe.. weh sila guna nama komersial..:P

cik riffa :) said...

isk isk..
ingtkan bro sorang ni betul2 nak chou..
waaaa!!!
eh,all the best n gud luck!
fight till d end too :)

Afsar said...

#nini: sorry tak tertinggal..jgn sedey2 k, panjang umur adalah tu~

#cik riffa: terkejut kan..hahaha.thanks sis~

dina darwina said...

nak bertapa mcm ne wat nota tu..x mo calling2 hehehehe..bole?

zakwan zainal mustafa said...

nak nangess :(
nnt tade spa nk komen blog i dah :(

Afsar said...

#dina: x mo calling2??? so nak mcm maner??hehe..btw nama sebenar faris..afsar tu nick je..nanti stody k

#zakwan: kalau tak berblog pun aku leh dtg blog ko komen ok..dah takyah nanges...

Farierahasanz said...

wei , ko jgn tutup blog kaw .

ko jgn wei .

kang aku nanges camne.? hahaa ..

melepas laa lolipop aku wei . huhuu

pape pun , gudluck yaww.!!!

MR. MIND said...

take time kejap jer lar, biasalah nk exam fikiran bcelaru...

Azri Fathurrahman said...

wah ! gud luck ~ :D

fierapirot said...

gudluck...=)..

Muslimah Optimis said...

cun giler nota die... hihihi... rajin..gambo beradu kat meja tu xboleh bah kan.. siap tagan kiri snap pic..hihi..

entry baru AKU BERBISIK DALAM DOAKU UNTUK KAMU

Black Winter said...

rajin giler buat notes. nmpk kemas je. hehe :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...