Sunday, May 15, 2011

Selamat Hari Jadi - "In Advanced"

Just came back from cousins birthday party celebrations at grandma's house. Tired, but it does feel great. Since we haven't met each other for quite sometimes, lots of things to talk about. Bila dah besar-besar ni, cemburu juga tengok budak-budak kecil ni sambut harijadi. Banyak hadiah, and lots of memory to be kept. Kita yang dah tua-tua bangka ni, duk' tengok jerla. Sampai ada masa, tak kisah pun, orang menyanyi, kita menyanyi.

By the way, sepupu-sepupu lanjut usia ni semua kumpul satu tempat, tengok  game Manchester United. Luckily, our team won for the 19th times. Skuad The Blues, sila gigit jari!!! But the truth is, even tengah seronok tengok game, terasa juga bila kita yang dah besar ni, tak ada siapa pun sudi nak celebrate, or at least throw a party.

 Rumah nenek takda astro, sebab atuk hari-hari pergi masjid, 
but we do find alternative way to watch the game. Iklan aper ntah tu~

To my younger cousins, kecik-kecik ni orang sambut, nanti dah besar jangan komplen pulak kalau orang lupa,hihihihi


Kek budak-budak. Nak makan pun sayang, kiut sangat~
 
 Kalau ada yang lebih 12 tahun dalam gambar tu, enterframe la namanya..hihi
 
Oh ya, kebetulan my birthday is just around the bush  (corner), ntah macam mana lah kan, agaknya rezeki  tiba-tiba je dapat jugak. Terima Kasih la Banyak-banyak kepada sesiapa yang sudi beratur panjang dekat kaunter untuk membayar hadiah-hadiah ni..Masih ada lagi yang ingat.. :)

Tak kisahla orang nak kata apa, janji ada.

P/s: Harijadi belum lagi ya, takut ada yang ingat hari ni birthday I pulak. Agak-agak kalau tengok wajah gembira+ceria I tu, berapa agaknya umur, kikikikiki. Kepada semua blogger, silent readers, b'walkers yang sambut birthday hari ni, Selamat Hari Jadi ya!!!!!!

15 comments:

Rozuan Ismail said...

wah!ok le tuh besar dapat hadiah lg.wan ni x pernah celebrate birthday,.huhu.hadiah jgn harap.jrg sekali.

mahirahnazlim said...

pehhhh seronoknyer dia HAHA

Aliah said...

syoknya...rezeki...

Miss Dolce and Gabbana said...

sedih bila takde orang yang nak celeb kitakan.Takpe tunggu kahwin confirm selalu kena celeb.Tengok muka dalam umo 24 tahun dan ke atas.haha.Muka bajet kau kan.Nada jeles.haha

Jemari MonteL said...

hamboiiii ahdik,.. sakannn naaaa

Nurarnida Sabrina said...

kek. Nak. Lapar pulak aku mlm2 gini tgk kek tuh

Afsar said...

#rozuan ismail : bila birthday wan?? cuber roger bila time birthday tu, hehe...

#mahirahnazlim : mau tak seronoknya..tak nampak berseri???hihi

#aliah: rezeki, tuhan nak bagi, jgn tolak..:)

#miss dolce: jauh sgt ko teka tu, :P
tak sabar nak kawin ker???

#jemari montel: agak sakan la..

#nurarnida: sorri weh, semua habis..nasib tak upload gambar makanan, konfem terliur,hihihi

Tao | Slayerz said...

wow...byknyer hadiah dyer..

'yAnA' Cute said...

owh..bufday kazen..comelnyer kek tuh..a'ah kan..syg nak mam..hehe..
nak cket adiah tuh..yana xpena dpt un hadiah bila da besa nih..hhaa..celebrate un ta jgk..urmm,yana ase asfar ni 21 kot..hehe..maaf klu slah.. ^_^ (=

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
bila blog kena block timbul

diy bumbung kereta karat

~~~~~@@@~~~~~~
Selamat Hari Guru
~~~~~@@@~~~~~~
Wahai guru yang dikasihi,
Engkaulah pelita diri ini,
Menerangi hati nurani,
Moga dirimu dirahmati
~~~~~~~~~~~
Ya Allah peliharalah guruku,
Agar dipimpin terus hambaMu,
Agar terhindar dari Neraka,
Moga dibukakan pintu Syurga
~~~~~~~~~~~
Tak terbalas jasamu
Berkorban jiwa raga
Mendidik anak bangsa
Jadi insan berguna
~~~~~~~~~~~
Keikhlasan di hati
Hulur bakti dan budi
Kau penyambung warisan
Ilmu cahaya hati
~~~~~~~~~~~
Ampunkanlah wahai guruku,
Kesilapan anak-anakmu,
Ku serahkan jiwa ragaku,
Agar terdidik nafsu liarku
~~~~~~~~~~~
Dengan izin Allahu Rabbi,
Engkaulah guru yang sejati,
Engkau bersabar mendidik kami,
Moga dirimu diberkati
~~~~~~~~~~~

Afzainizam said...

Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
....Selamat Hari Lahir.....
moga terus success dan terus success dalam memburu impian...
may Allah bless you...always..always and always...

Farierahasanz said...

<-- taa pena celebrte ..
lalalalalaa~

taa perlu rase sadis . .hihii

✿....rossa alina....✿ said...

alalalalala...comelnyeeee...







kek tu!! :)

~ Mr Ej ~ said...

selamat hari tua bro

kunci locker said...

best giler wey jd ko !! errr...jelez !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...