Wednesday, May 11, 2011

Blog Afsar Othman Kini Berwajah Baru

Niat untuk terus menapak dalam dunia blogging nampaknya semakin mendapat restu. Tepat jam 2.15a.m. hari rabu, seorang blogger yang dikenali sebagai Penulis Senja dengan selambanya menegur di FB meminta password dan email. Alasannya mudah, dirinya sedang dilanda keboringan tahap gaban. 
3 jam kemudian,beliau menghadiahkan header sebagai tanda persahabatan.

Umumnya, untuk seseorang dengan mudahnya membuat kebajikan untuk orang lain amat sukar dicari. Tetapi I sangat kagum, kerana even dalam dunia virtual, kita masih mampu mencari sahabat yang benar-benar ikhlas.

Tapi yerla pulak, dari dunia maya ni pun boleh cari pasangan hidup, kawan-kawan apatah lagi. Banyak cerita yang dikongsi, dan kebanyakkan berdasarkan pengalaman hidup beliau sebagai blogger newbie dan kehidupannya di Indonesia.

Pesan Penulis Senja lagi, jangan terlalu kedekut untuk membantu blogger-bloger newbie, kerana ilmu itu, jika diberi ia tidak pernah berkurangan, malah semakin bertambah. I'll always treasure that. I boleh rasa kegigihan Beliau mengajar I semalam dan sebagai tanda terima kasih, I hadiahkan satu ruangan post khas untuk beliau berkarya. Sangat puitis dan indah, dan I tujukan untuk semua yang bergelar Sahabat.





P/s: Perubahan itu perlu, tetapi masih merindui gambar I berlari-lari di tepi pantai~

16 comments:

KyêrulL said...

simple and nice :D

Eyda Syahida said...

comel :")

blackroses said...

penulis senja memang d' besr..my blogpun dia buatkan semalam

zue@pun said...

cantik la faris...!!!
i like it..!!!

Amira Anorah said...

best nyee..perhhhh...awak buatkan utk saya bole?? :P

waN Mohd Salim said...

huhuhuhuhhuhu tima aceh bro ehehee

darkbatman said...

bru je aku puji smlm kan?kehkehkeh..

Nurarnida Sabrina said...

dis one is better. Nampak sikit baby face tuh. LOL

Rozuan Ismail said...

wah!baguslah PS. bangga saya jadi kawan ps.

waN Mohd Salim said...

hahaha bagoos la sangat2

ayie said...

wow cantiknyee..jeles suda..huhu

myravea said...

simple n nice..great! :)

A M E ! said...

waaa . santek santek . nak juga , nak juga ! :)

Abang Stalker said...

phewiitt.. :) macho da belog dia..thumbs up la.baik btl penuli senja ek.

cucu umie said...

wow, smart ah header tu..lala btol ngn teknologi sekrng nie kita boleh dpt bnyk kawan, kte orng kawan biar seribu dan kasih biar satu gitu..lala

Jemari MonteL said...

waaaa..... nak jugaaaakkkkkkkkkkk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...