Wednesday, April 20, 2011

Ini Bukan Politik!!

Sebelum kontroversi melanda, baik bagitau awal-awal yer dak. Taknakla nanti timbul isu I berpolitik pulak. Salam semua, hehe..Seperti yang dijanjikan, I akan mula me-review buku-buku baru untuk
ABC(Afsar Book Club), dan buku yang terpilih dalam jangka masa 2 minggu ini ialah buku terbaru biography mantan perdana menteri kita bertajuk "A Doctor In The House". Takder kena mengena dengan mana-mana parti ek, kenapa I pilih buku ni,hahaha

Buku ni I dah lama beli, tapi belum sempat lagi nak membelek. So far from review yang I dapat, not bad la. Macam biasala, ada yang suka, ada yang tak. But selalu berpegang pada kata-kata ini "Don't Judge A book By Its Cover", sebab I pun penah terkena, tapi nantila kita cerita di post lain. Jadi nasihat I, kita baca dulu sbelum buat any conclusion.

Owh, sebelum terlupa, harga buku ni standardize. Kat mana-mana semua sama, RM100. Sebenarnya ini hadiah from my dad. Jadi kalau boleh nak lah gunakan sebaik mungkin. Buku ini terbitan MPH, tapi kat MPH pun harga sama. Jangan ada yang memandai kata lebih murah. Sila jangan bagi information palsu yer kawan-kawan.hehehe.

Insyaallah, 2 minggu dari sekarang I review, eventhough time tu masih dalam final exam. Saja nak menunjukkan betapa gigihnya I, demi rasa kasih dan sayang dekat semua followers dan jugak yang blogwalking. (Dan-dan touching.:P)

 Gigihla nak menghabiskan berapa ratus muka surat ni..hehe


12 comments:

cik riffa :) said...

ahhah..
waiting fr the book.
eceh.
knon afsar nk bg..
dapat tau ulasan sudah ;p

A N E F F said...

wuuuu ~ sangat abang-abang :p
kidding dear ~

Jemari MonteL said...

bace jgn tak bace... then cecitee balek per mantan PM kite tulih lam tuh... baru tOl2 ABC... la la la la

WZulhilmi said...

I never knew mahathir will pose like that in front of a book cover..

Afsar said...

#cik riffa : nanti dah abis baca, afsar trade, wokey~

#aneff: saper yg abg2???aku konfemla..hehe

#jemari: MMg nak baca, tunggu review OK..

#wzulhilmi: aku pun tak sangka, gigh aku gelak mula2 tgk

Semut Senyum said...

waaa....semut dah cari buku ni 1 kuantan tak jumpe tau... kalau u ade tau kat mana2 lagi ... tolong semut... dah lama semut cari buku ni... waaaaaaa

Norhafsham said...

skunk da book fair kat KL. agk2 bley dpt murah x? hehehe

A N E F F said...

faris .. hek elehhhhh :P perasan lebey ..

Scha Aryana said...

scha baru bace page 11. hehe ^^

acaibudaktepeng.blogspot.com said...

da baca belum buku tu..best tak..nnt buat la enti pasal buku tuh..berminat gak nak beli buku tuh

Afsar said...

@scha : nanti tukar2 info k..

@acai: memang nak baca, dah mula dah..aper2 nanti aku review..jgn segan2 follow..hehehe

He is AM said...

a doctor in the house...what was the book about...?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...