Saturday, June 4, 2011

Off 2 Hari, Bawa Hati Yang Lara

Salam. Seperti biasa, nak beritahu la, that I'm not gonna be around for about 2 days. So, jika ada apa-apa pemberitahuan, sila tinggalkan komen, atau shout jer, tapi lebih baik kalau follow, KiKiKi

OppSS, tiada mana-mana hati yang lara pun, saja bikin suspen. Semalam YuYu Zulaikha bikin suspen dengan entry matinyer, so I thought today nak la try. Mana tau ramai ke follower/followers yang concern, Chewaahhh. Bajet #retiss la tu, :P.

Oh, satu lagi lupa nak share :

Blog Afsarothman juga ada dalam senarai blogger hijau Ben Ashaari First time masuk segmen, so excited terlebih, sampai tahap gaban la,wakakakaka~. So whoever knows me from his blog, nice to meet you all. Apa-apa pun, after Afsar balik, kita jumpa yer, sebab laptop, Ipad, semua tak bawak, taknak berat-berat..hehe, BYE,BYE!!!!


Tak sure korang nampak ker tak, tapi dah korang kat blog aku, sah2 la korang tau kan..wakakaka~

15 comments:

Eyda Syahida said...

take care..! :)

SyahmiFikri said...

selamat ber OFF! hahaha..

great bro!

hawiz said...

yeayy...afsar off 2hari..yahooo..hahaahhahaa...wek!..
slamat olidey kwnku..=)

Nurarnida Sabrina said...

selamat berambus. HAHA. 2 hari sahaja kan? Ingat 2 minggu 2 bulan. HAHA

Afsar said...

#eyda syahida : you too take care..

#syahmifikri: nanti aku on balik, aku inform.

#hawiz: ko pura2 seronok jer kan, jgn sedey2, nanti aku dtg balik, blueeek

#nurarnida: eleh, 2 hari aku takder pun ko dh bising, cover jer lebih, #larikkkkkk

darkbatman said...

tahniah2 bro. rajin ko msk bloglist.. aku dh mls nk aktif sgt cz tenet bkn laju sgt da.kehkehkeh

zacky786 said...

baguih2 >..

Ini Kisah Tia said...

heheh .. take careeee ;)

SHaRKFiQ SSM said...

laa, nk nk p mna ja..
tp ak xterasa pun pemergian hg kt sb, on9 ja.. hehehe~

Cikgu Fikri said...

wah..
selamat bercuti..
anyway, tahniah sbb tersenarai dlm blog ben.. :)

alif haris said...

haha .. bajet retiss ye bro .. :D

Farierahasanz said...

uit uit . . okbai ~

man yusoef said...

wah..dah glamer dah blog retis ni...jgn lupa kami yea..sob sob

ayie said...

bloggers terkenal g mana?

ainol akasyah said...

selamat ber 'mc'

JOM BACA DRAMA NORA ELENA VERSI NOVEL..RUGI KALAU TERLEPAS BACA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...