Wednesday, March 16, 2011

Bila Test Account Datang Bertandang


Kegigihan melanda bila test account dijadualkan esok. Jgn mengumpat plak, sebab ada yang confirm-confirm akan cakap "Sempat pulak update blog, padahal ada test". Macam mana tau, itu jangan tanya, sebab dah biasa buat, sebb tu tahu,hihihihi.

Jantung tengah berdebar-debar ni, malam ni kelas account lagi. Kiranya minggu ni, bolehlah digelar
"Minggu Bersama Financial Accounting". Nasib baiklah, semua orang mengalami perasaan yang sama iaitu Scaryyyy~~~. Nasi pun tak makan sebab takut-takut mengantuk bila study nanti.

P/s: Lepas jer test account besok, belum merdeka sebab ada 2 quiz/test yang akan muncul, tapi atleast dah boleh makan nasi!!!

3 comments:

wan farah said...

gud luck!!

Azri said...

sy da 4ari x mkn nasik..waaa~~rindu2..!!

Afsar said...

#wan farah: thanks 1000x

#azri: baru lepas makan nasi lemak...akhirnya~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...