Wednesday, November 17, 2010

SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA

Salam guyss..Post ni pendek jer sebab aku kini berada di kampung. Line internet pun ciput-ciput, so sekadar ingin mengucapkan Selamat Hari Raya jerla pada semua especially kawan-kawan/family jugak. Untuk yang tak balik kampung sebab exam tu, aku kirim rendang ayam dengan daging..huhu. Tapi gambar jerla. Nak rasa meh datang umah.

Dengan bangganya aku mempersembahkan hasil kacauan aku..haha
p/s: kacau jerla, nak buat tak tau.. 

Tak cukup periuk kecik, aku kacau periuk besar!!

5 comments:

WZulhilmi said...

Kuah kacang ke?? or daging rendang??? confused.. LOL!

kami kessah said...

tipu3... ;p
tgk jeans spe tuh

Afsar said...

#wzulhilmi: hhaha...confused kan!!
#kami kessah: ala,baru nak market sikit..:P

DynaTaha said...

selamat hari raya aidiladha afsar ! =)

Afsar said...

#dyna: selamat hari raya jugak!!!..nanti nex raya,jemput dtg umah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...