Saturday, February 19, 2011

'TERKAGUM' Sebentar!!!

1st time masuk Plaza Alam Sentral (PAS), memang pengalaman yang tak boleh diliupakan. Bila kata 1st time semua tak percaya..Tapi siyes betul, bukan propa. Oklah, walaupun macam hidup tak hidup, janji bila orang tanya tak malula nak cakap dah penah pergi. Tapi benda yang paling best masuk PAS adalah ini :-
 Tau tak pebenda ni?? Ke tak jelas sangat? nak yang lagi jelas di bawah ini..

Dah dapat teka belum?? Ini toilet korang tau tak!!!

Tak taula kalau korang pernah jumper, tapi sepanjang dah hidup 2* tahun ni, tak pernah la pulak jumper toilet yang sebegini rupa.. Ke memang dah wujud lamer kat dunia ni??. Terkejut beruk bila nampak sign ni..

P/S: Anda ada gambar menarik/pelik untuk dikongsi, silakan.. Boleh tambah pengetahuan~

8 comments:

a m e said...

wow . major changes happened at your blog . nice ;)

Afsar said...

#ame : haha, thanks to th person incharge!!

A N E F F said...

next time rajin2 la bjalan . bukak sikit mata tu . HAHA

nuckkal said...

ish...perubahan yg positif ke 2?x rse pn...

Afsar said...

#aneef : hehe,baik bos
#nuckkal : tak positif ker???

zue@pun said...

aku penah guna toilet ni..
kat P.A.S gak la.
terkejut gak la...
tp dh terdesak sgt. terpaksa la gna.
nk gna yg x share, kna naik kat tingkat ats la.

Afsar said...

#zue : owh, kat tgkat atas ada tandas lain???ingat sumer macam ni~

nadia natasya said...

ouh baru tahuuu doee -.-
tak sngke ade jugak toilet unisex

jemput singgah blog saya (:
www.natasyaeve.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...