Monday, February 14, 2011

Bila Seru Kahwin Dah Sampai~

Kagum tak?? Kagum tak?? Kagum tak bila baca title post ni?, hehe.. Mahu terkejut satu Puncak Alam ni kalau aku cakap nak kahwin. Almaklumla, dah berdegar-degar aku cakap taknak kahwin, atleast untuk masa terdekat nila. Bukan taknak kawin terus, ish korang ni~
Bukan apa, tetiba pulak seru datang. Betulla kata orang, kalau kita berada dalam satu suasana tu, konfem kita akan terpengaruh ngan keadaan suasana tu. Walau tak banyak atleast ada jugak. 

Mesti korang pelik napa tetiba citer pasal nak kawin. Cu citer, cu citer, hahaha. Last week pergi buat assignment event management. Disebabkan final projek berunsurkan perkahwinan, kenalah buat survey bang mail oi~. Tak bolehla menonong jer. Nanti, kalau kena charge beribu-ribu, tak terbeliak biji mata nak membayar. Jual buah pinggang pun belum tentu laku tau!!

Bila buat survey ni, banyakla benda yang tak tau jadi tau. Kitorang pergi SACC tengok pameran pengantin Malaysia 2011. Hasil kerja Urban Vibe memang superb!!. Bila dah ada nama ni, senang sikit. Buatla event aper pun mesti laku. Tapi yang paling best, bila dapat tengok macam2 booth pengantin. Lawa-lawa, tapi sayang,model takder..wakakaka~ Maybe sebab datang hari jumaat, awal lagi. Apa-apa pun, doakan event kitorang pun sukses jugak yer~

 bab2 dapat door gift ni yang paling minat~

 budak-budak pompuan, benda ni la yg paling suke~
pelamin macam ni, cuba teka harga dier??

Sekali tengok jer terus nak duduk, tanya pakej,hehe

 Susah nak tengok busana lelaki, banyak perempuan punya..

 Part of team yang akan menjayakan Final project nanti. Cuber teka sapa Project Manager, :P

3 comments:

Liyana said...

faris, yang sebelah ko tu azri naim ke?

Afsar said...

#liyana : yup..kawan ko waktu skolah rendah~

Eyda Syahida said...

aku baru korek balik entry lame ko. hakhak

naseb takde kaler biru. so, takde rase nak kawen ah. hahahahhaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...