Saturday, October 29, 2011

Mak Aih! Contest Blog Eazy Izzuddin?!



Hey, It's Me guyss : AfsarOthman.Bs.C @ Faris Syazwan
 
I never consider myself as cute, tapi bolehlah kan.. Betul tak?? :P
Dah, takyah nak muntah-muntah, I sedar diri..hihi

Pada 29/10/2011, Blog AfsarOthman.Bs.C ada menerima sewarkah email dari Pemiliknya, ha?? Camner tu?? Jadi hari ini, email itu akan dikongsikan kepada semua pembaca.Email itu dimulakan dengan Bismillahirrahmannirrahim :

 "Ikan Bawal Ikan Sardin
Siapa Eazy Izzuddin"

Kehadapan Followers AfsarOthman.Bs.C,

Maafkan kekanda jika buat masa ini kekanda tidak lagi berupdate entry, Ini kerana kekanda ingin memberi laluan kepada entry ini sebelum memberi tumpuan pada yang lain, :p . Pada tanggal 26/8 kekanda telah menerima satu jemputan bersama blogger di Pavillion Kuala Selangor. Ha, jangan ingat KL jer ada Pavillion, kawasan Parlimen N18 Kuala Selangor pun ada tau. Tapi takla besar macam kat KL, kat sini tempat dier mula-mula huruf M pastu ada jual burger nugget, ayam. Tak silap ada jual CheeseBurger bagai, hahaha

Enough bout that, tapi mula-mula masuk Pavi (Pavi konon) hati ni rasa lain macam. Tangan sejuk, lutut menggeletar, mulut terkumat-kamit, hehe. Macam tak percaya dengan mata penglihatan ini, Eazy?? Eazy Izzuddin?? What, Eazy Izzuddin?? YA AMPUNNN memang dia. Time ni rasa macam dah setel salah satu checklist dari 100 things to do before I die, kikiki.. Yerla Afsar, ko ni kalau bab2 exaggerate kemain lagi~

Followers,
Mungkin ramai dah tau, perangai gila-gila kekanda, kalau tak takkan ada kawan-kawan Blogger, Sekolah, Uni yang nak pelempang pakai 'lesung batu' dek lawak sengal yang selalu dibuat. Tapi bila berhadapan dengan Eazy Izzuddin semua tu harus dikawal, Mengapa?? Weishenme?? 
  1. Eazy adalah antara insan yang terlalu baik, ibarat Pijak Semut Tak Mati
  2. Pertuturannya terlalu terjaga, ibarat Sejuk Perut Ibu Mengandung
  3. Selalu tersenyum, sampai naik lenguhla tulang pipi pakcik ni
Biarlah semuanya dikawal, biarlah semuanya terkawal, moment-moment indah di sebalik pertemuan itu akan sentiasa menjadi antara kenangan manis ketika menjadi blogger, chewahh bajet macam tak berblog dah..wakakakaka

Akhir Kata Untuk Semua Followers,
Jika anda berpeluang bertemu dengan Eazy atau sesiapa sahaja blogger di tanah air, Ingatla ia ibarat satu dunia yang lain, kerana kebanyakkan mereka mempunyai sifat-sifat pelik tahap gaban yang akan membawa korang ke satu dimensi baru,lalalala~. Tapi 1st korang wajib jumpa Eazy dulu!!
                                                                                     Yang Benar,
                                                                                 AfsarOthman.Bs.C @ Faris Syazwan,
                                                                          (Pelopor Entry Sumbat & Entry Tribe di Blog)


P/s: Ini hanya pertemuan pertama, just a beginning. Lepas ni Eazy, jangan ko pun sama nak lempang aku ngan lesung batu, dek lawak-lawak sengal aku, wakakakaka









8 comments:

hawiz said...

arghh....cute sgt!!..wek!!..ahahaha

Afsar said...

#hawiz : ko nak aku buat untuk ko ker?? buatla contest..hahaha

Eazy Izzuddin said...

wahh...thanks ouh for joining...hikk2...
;)

Eyda Syahida said...

sayammmm!!1! kiut miut.. >.<

gud luck! ;)

cik pieja hut said...

wah , nak gak jumpe eazy ni...mesti hepi go lucky kan ?easy jom jumpe. hehe

ame elms ! said...

hello there . im here from Eazy Izzuddin's blog . from the same contest . GOOD LUCK YA ! :D

http://pucukandubi.blogspot.com/2011/10/mak-aih-contest-blog-eazy-izzuddin.html

have a great day ahead . ;)

reez said...

such a cutie.hehehe
aku bila ko nk jumpa??

SafianSakinah said...

Hye..im one of the juries from LOVELY DE' FASHION.thanx for joining ! NICE and goodluck :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...